Makers van Ambiance

Ontdek wat Calex voor jou kan betekenen

Ontdek de kracht van licht en innovatie met Calex! Transformeer je huis in een oase van sfeer en slimme technologie. Bij Calex vind je niet alleen verlichting die elke ruimte stijlvol accentueert, maar ook geavanceerde producten die het huis slimmer maken. Dag in, dag uit zijn we gepassioneerd bezig met het creëren van oplossingen die niet alleen je huis verbeteren, maar ook een slimmere levensstijl ondersteunen. Kies voor Calex en breng het beste van stijl en technologie samen in huis!

De oplossing voor al jouw slimme Calex apparaten

Bedien al je slimme apparaten eenvoudig via je smartphone of tablet.

Verlichting

Comfort

Energie

Buiten verlichting

Veiligheid

Access all your calex smart home products with app

Eenvoudige installatie

Met de vernieuwde Calex Smart App kun je al je slimme Calex-apparaten moeiteloos en snel integreren in je persoonlijke netwerk. Het gemak van dit proces maakt een extra hub overbodig.

Calex Smart App Installation
Calex Productivity

Maximaliseer comfort en productiviteit

Automatisering in 2 kliks

Calex Holland

Stroomlijn je dagelijkse routines door je verlichting te automatiseren voor bepaalde tijden en dagen. Beheer je schema eenvoudig via de Calex Smart Home Applicatie, Siri Shortcuts, Google Home en Amazon Alexa en personaliseer jouw huis naar  eigen wens en voorkeur.

Slimme Verlichting

Pas de sfeer aan het moment aan

Ochtend

Avond

Feest

Romantiek

Volg onze socials

Blijf op de hoogte van de nieuwste verlichtingstrends, inspirerende interieurideeën en exclusieve content door ons te volgen op social media.

Volg onze socials

Blijf op de hoogte van de nieuwste verlichtingstrends, inspirerende interieurideeën en exclusieve content door ons te volgen op social media.

Heb je hulp nodig van een expert?

Vind de oplossing met onze deskundig klantenservice team.

Lookbooks

Blader door onze lookbooks en ontdek de collecties van Calex.

Calex Online Community

Doe mee met de levendige Calex Community! Als je ons volgt, krijg je toegang tot coole giveaways, interactieve video's en continu nieuwe productideeën die jouw leven leuker maken. En dat is nog maar het begin - we geven je ook exclusieve tips en de kans om mee te doen aan speciale Calex-evenementen. Waar wacht je nog op? Volg ons vandaag nog en ontdek alle voordelen van de Calex Community!