AYCT-202 Wall Mount Remote Control

Kan ik ook meerdere lampen op 1 kanaal koppelen?
Uiteraard! Er kunnen maximaal 5 lampen per kanaal worden gekoppeld.

Hoeveel lampen kunnen er gekoppeld worden?
In totaal kunnen er 20 lampen worden gekoppeld aan de AYCT-202.

Hoe kan ik in een keer al mijn lampen in of uit schakelen?
Druk op de Smart Group knop en geef een AAN of UIT signaal op de afstandsbediening.

Aanmelden Zender

Hoe meld ik een zender aan op een ontvanger?
Druk de ‘learn’ knop van de ontvanger 1 seconde in. Gedurende 15 seconden zal de lamp op de ontvanger langzaam knipperen. Stuur -tijdens het knipperen- een “AAN” signaal vanuit de zender die je wil inleren. De ontvanger zal ter bevestiging de aangesloten lamp 2x laten knipperen.

Hoe meld ik een extra zender aan op mijn ontvanger?
Op dezelfde wijze als de eerste zender. Er kunnen maximaal 6 zenders in het geheugen van de ontvanger worden opgeslagen.

Ik kan geen zenders aanmelden op mijn ontvanger.
Waarschijnlijk is het geheugen vol. Er kunnen maximaal 6 zenders in het geheugen van de ontvanger worden opgeslagen. Volg de stappen onder “afmelden zender” om dit op te lossen.

Afmelden Zender

Hoe meld ik een zender af op een ontvanger?
Druk de ‘learn’ knop van de ontvanger 1 seconde in. Gedurende 15 seconden zal de lamp op de ontvanger langzaam knipperen. Stuur -tijdens het knipperen- een “UIT” signaal vanuit de zender die je wil afmelden. De ontvanger zal ter bevestiging de aangesloten lamp 2x laten knipperen.

Hoe reset ik het geheugen van een ontvanger?
Druk de ‘learn’ knop van de ontvanger 8 seconden in. Gedurende 15 seconden zal de lamp op de ontvanger snel knipperen. Druk – tijdens het knipperen – kort de ‘learn’ knop van de ontvanger in. De ontvanger is nu gereset en zal niet meer reageren op een zender totdat je opnieuw een zender inleert.

Groep toets

Hoe kan ik meerdere ontvangers op de groeptoets van een zender inleren?
Zet de ontvangers die je als een groep wil kunnen bedienen één voor één in de ‘learn’ mode. Zie “Aanmelden Zender” en zend terwijl de ontvanger in de learnmode staat een “Groep Aan” commando.

Hoe kan ik ontvangers die gekoppeld zijn aan de groeptoets uitleren?
Zet de ontvangers die je wil uitleren in de ‘learn’ mode, zie “Afmelden Zender” en zend terwijl de ontvanger in de learn mode staat een “Groep Uit” commando.

1
persoon vond dit artikel nuttig.
Vergelijk Producten

Vind een winkel
bij jou in de buurt

Toon dichtstbijzijnde winkels