Hoe kan het dat de verbinding van mijn smart buitenverlichting steeds wegvalt?

Het kan zo zijn dat de internet verbinding het niet haalt tot buiten en daarom geen goede verbinding kan maken met de buitenspots of naderhand wegvalt. In dit geval is het advies om een Wi-Fi versterker aan te schaffen.

Onlangs hebben wij onze gloednieuwe Smart Outdoor collectie gelanceerd. Vanaf september 2021 ligt deze in verschillende winkels! Kijk op onze storefinder waar de dichtstbijzijnde winkel is bij jou in de buurt. Momenteel is de collectie al bij verschillende webshops te koop.

Verlicht je tuin met warm wit licht voor lange zomeravonden of kies uit 100+ kleuropties die bij jouw stemming passen. Ervaar een volledig geïntegreerd slim systeem dat is gebaseerd op het Bluetooth Mesh Protocol.

Ongeacht de grootte van de tuin of het aantal geplaatste items, deze producten zijn allemaal met elkaar verbonden en te beheren vanuit dezelfde gratis Calex app die je gebruikt voor de bestaande Calex Smart producten.

Stel je persoonlijke voorkeuren in door automatiseringen aan te maken of timers in te stellen. Het is zelfs mogelijk om de lampen automatisch in te laten schakelen wanneer de zon onder gaat en ook weer uit te schakelen als de zon weer opkomt! Hoe? Dat lees je hier!

Benieuwd geworden naar onze Smart Outdoor Collectie? Bekijk hieronder de gehele collectie!

Calex Smart Outdoor

Bekijk ons smart outdoor assortiment

1
van de 8 personen vond dit artikel nuttig.
Vergelijk Producten

Vind een winkel
bij jou in de buurt

Toon dichtstbijzijnde winkels