Alles wat je moet weten

  Algemeen
  Heb je een vraag maar weet je niet zo goed waar je moet zoeken? Misschien staat de vraag hierbij! Als de vraag er niet bij staat, navigeer dan makkelijk via het menu links en zoek je vraag op via de onderwerpen.


  Meer Algemeen
  Begrippen
  Over licht zijn er veel technische begrippen, die misschien niet helemaal duidelijk zijn. Dus kent u een begrip niet? Lees hier wat het betekent.


  Meer Begrippen
  Besparing
  Besparen op het verbruik van lampen? Hier geeft Calex alle mogelijkheden die jou een besparing op kunnen leveren.


  Meer Besparing
  Gebruiksvragen
  Heb je een vraag over het verbruik van jouw lamp? Of heb je een andere vraag over het gebruik van je lamp? Je leest het hier.


  Meer Gebruiksvragen
  Historie
  Wie is de uitvinder van het licht? Wat zijn de laatste technologische ontwikkelingen als het gaat om het licht? Calex heeft het op een rijtje gezet.


  Meer Historie
  Probleem & Oplossing
  Ervaar je een probleem met je lamp? Kijk dan hier of er een oplossing is gegeven voor het probleem. Staat het probleem dat jij ervaart hier niet beschreven? Neem dan gerust contact met ons op, dan zoeken wij naar een passende oplossing.


  Meer Probleem & Oplossing
  Calex Smart Home
  Hulp nodig bij het instellen van je Smart Home product of heb je vragen over het gebruik ervan? Kijk dan hier of je vraag er tussen staat.


  Meer Calex Smart Home
  Werking van een lamp
  Alles weten over de techniek van lampen en licht? Bekijk dan het thema "Werking van een lamp" in de Calex Wiki!


  Meer Werking van een lamp

  Heb je een klacht?
  We helpen je graag verder

  Calex doet haar uiterste best om de kwaliteit van haar producten te waarborgen. Ben je desondanks toch niet tevreden met een product, laat het ons dan weten. Vul het klachtenformulier zo volledig mogelijk in en wij gaan je helpen. Het oplossen van jouw klacht is tenslotte de sleutel tot verbetering van onze producten, organisatie en service.

  Vul het formulier in
  Vergelijk Producten

  Vind een winkel
  bij jou in de buurt

  Toon dichtstbijzijnde winkels

  Get inspired!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat ons je inspireren op het gebied van verlichting, styling en toffe DIY projecten!