Smart Home

Ga voor producten die je leven vereenvoudigen en een extreem gevoel van comfort toevoegen. Naast handige slimme lichtbronnen hebben we ook decoratieve filament lampen toegevoegd die gezien mogen worden en accessoires waarvan je tot nu toe nooit wist dat je ze nodig had.

Calex Smart Home

Creëer je eigen sfeer en ervaar ultiem comfort in huis met de Calex Smart producten.

Naast de bekende meerkleurige en witte smart lampen hebben we decoratieve ledlampen in mooie vormen en coatings die gezien mogen worden. Stel persoonlijke voorkeuren in en breid je comfort uit met een combinatie van slimme accessoires. Zelfs “niet-slimme” apparaten kunnen met sommige van deze producten slim en intuïtief worden gemaakt.

Bekijk het volledige assortiment

Hulp nodig?

We hebben de producten en instellingen super eenvoudig gehouden, maar we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Daarom hebben we een veelgestelde vragen categorie samengesteld om je te helpen.

Ga naar veel gestelde vragen

Laat ons je inspireren

Ben je nog aan het overwegen of onze Smart producten wel iets voor jou zijn? Of ben je benieuwd naar de andere producten, mogelijkheden en combinaties? Bekijk dan onze blog voor videos en extra inspiratie!

Ga naar de blog

Wil je het volledige aanbod Smart Home zien?

Bekijk het aanbod
Vergelijk Producten

Vind een winkel
bij jou in de buurt

Toon dichtstbijzijnde winkels
// // // //