Functioneel

Bezig met een lichtplan of het functioneel inrichten van een ruimte? Sla dan deze categorie niet over. Deze lichtbronnen maken van elke ruimte een goed verlicht geheel. Alhoewel deze categorie gericht is op functioneel gebruik, dragen we zorg voor goede kwaliteit en algemene toepasbaarheid.

Filament

Led

Maak kennis met de complete, vol glas led oplossingen die alle populaire gloeilampen vervangen. De leds zijn zo ontworpen om te lijken op dat van een gloeilamp. Led verlichting voelde nog nooit zo vertrouwd.

Bekijk in catalogus

Variotone

Deze serie brengt multifunctionele lichtbronnen naar een heel nieuw niveau. De lampen kunnen eenvoudig worden gedimd van helder, bijna wit, licht voor functionele doeleinden, helemaal tot warmer, sfeervol, licht voor etentjes bij kaarslicht in een gezelligere setting.

Bekijk in catalogus

SMD

Led

Deze serie is de kosteneffectieve vervanging van basislampen. Het biedt een breed scala aan retro-fit ledlampen.

Bekijk in catalogus

Gloeilamp

Ga terug in de tijd en krijg dat echte Edison gevoel met deze serie gloeilampen.

 

Outdoor

Zoek niet verder voor stralende lampen die passen bij een feestelijke bui en sensor lampen die perfect geschikt zijn om ieders tuin te verlichten.

Bekijk in catalogus

Wil je het volledige aanbod Functioneel zien?

Bekijk het aanbod
Vergelijk Producten

Vind een winkel
bij jou in de buurt

Toon dichtstbijzijnde winkels

Get inspired!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat ons je inspireren op het gebied van verlichting, styling en toffe DIY projecten!