Decoratief

De lichtbronnen in deze categorie maken je huis écht af. Ze zijn origineel en uniek: elke lamp is handgemaakt. Of je nu kiest voor een combinatie of een los exemplaar, de collectie zorgt voor een sfeervolle toevoeging aan ieder interieur.

Anniversary

Specials

Deze speciale edities zijn de meesterwerken van glasblaastechnieken. Met trots presenteren wij ze dit (50-jarig) jubileumjaar!

Bekijk producten

Baroque

Val voor de Versailles. Deze lampen in klassieke barokstijl passen bij die van de architectuur, schilderijen, sculpturen en andere kunstvormen die bloeiden in het begin van de 17e eeuw. Deze robuuste, doch romantische, lampen zijn er voor gemaakt om sfeer te brengen in jouw interieur.

Bekijk producten

Colors

Verlicht elke ruimte of kamer met de kleurrijke bollen uit de Colors collectie. Met talrijke coatings en stijlvolle modellen in verschillende maten, zal het niet moeilijk zijn om een of meerdere lampen te vinden die passen bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

 

Bekijk producten

XXL

Specials

De luxueuze toevoegingen aan de XXL-serie hebben drie nieuwe glanzende kleuren die enorm goed bij jouw persoonlijke stijl passen. Niet alleen weerspiegelt de buitencoating je interieur perfect, de binnenkant is ook gecoat met een spiegelachtige coating welke een uniek en verfijnd nieuw licht creëert.

Bekijk producten

Pulse

Trakteer je huis op een upgrade met de vintage Pulses! Deze bollen met een sterk jaren 70-gevoel passen goed in de meeste interieurs door de warme amberkleurige coating en een stijlvolle donkere smokey coating.

Bekijk producten

Fusion

De lampen uit deze serie zijn het resultaat van het samenvoegen van meerdere lampen tot een. Het dubbele glas reflecteert het licht op een unieke manier en voegt sfeer en een vleugje design toe aan elke ruimte.

Bekijk producten

Arctic

Creëer een frisse look met deze moderne sneeuw witte bollen. De vormen en het warme licht zorgen voor een combinatie die in bijna elk interieur werkt. Mix en combineer om de eindeloze mogelijkheden en stijlen te ontdekken die kunnen worden gecreëerd met deze matte modellen.

Bekijk producten

Crystal

Upgrade je interieur met deze stylish kristallen lichtbronnen. Deze sfeermakers geven een luxe en warme uitstraling aan elk interieur.

Bekijk producten

XXL

Titanium

Design chique op z’n best! Met verschillende vormen, een verscheidenheid aan grotere maten en een mysterieuze spiegel-achtige titanium coating maakt deze serie een serieuze designstatement waar je ze ook gebruikt.

Bekijk producten

XXL

Gold

Groter dan de rest! Deze serie is voorzien van verschillende vormen, allemaal groot, allemaal goud. De klassieke coating maakt dat deze lampen in ieder interieur sierlijk en sfeervol overkomen.

Bekijk producten

Giant

Originals

De eye catchers in deze serie geven sfeervol licht in vijf verschillende modellen. Onderscheidend aan deze serie is de eenvoud van de modellen en de grotere fitting.

Bekijk producten

Crown

The bulbs in this series provide warm light and have the appearance of incandescent tungsten wires combined with energy efficiency of led.

Bekijk producten

Flexibel

Filament

Laat je inspireren door de gedraaide filamenten in deze serie. Deze dimbare lampen geven een warme gloed en zijn gemaakt om gezien te worden.

Bekijk producten

Warm

Filament

Een revolutie op het gebied van led. Deze serie geeft dezelfde warme gloed als de gloeilamp van vroeger en is even mooi om te zien.

Bekijk producten

Pearl

Door de kaarsachtige gloed van deze serie creëer je gemakkelijk een perfect romantische sfeer.

Bekijk producten

Softline

Mooi licht zonder te verblinden. Door de melkachtige coating van deze serie is deze lamp geschikt voor armaturen waar de lamp wel of niet zichtbaar is.

Bekijk producten

Satin

Frosted

Uniek aan deze serie is dat het glas van deze modellen als frosted is geblazen, de textuur van deze lamp is dus niet af te krabben. Dit geeft een prachtig, rijk en sfeervol effect.

 

Bekijk producten

Wil je het volledige aanbod Decoratief zien?

Bekijk het aanbod
Vergelijk Producten

Vind een winkel
bij jou in de buurt

Toon dichtstbijzijnde winkels

Get inspired!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat ons je inspireren op het gebied van verlichting, styling en toffe DIY projecten!