Smart

Zo veelzijdig is het smart portfolio van Calex

Sinds de lancering van de Calex Smart collectie in 2019 volgen de nieuwe ontwikkelingen en producten elkaar in indrukwekkend tempo op. Zo begon Calex met een bescheiden collectie van reguliere (multicolor) slimme lampen, onderscheidende sfeervolle lampen in zowel XXL als kleiner formaat en een aantal devices om men kennis te laten maken met slim comfort in huis. Sindsdien is het portfolio in rap tempo aangevuld met o.a. security items, een volledig geïntegreerd outdoor portfolio en verschillende indooritems.

Nieuwe categorie

De nieuwste toevoeging voor Calex Smart is de Indoor collectie. Van verstelbare smart inbouwspots in 3 kleuren en een slimme kerstslinger van 25 meter tot stijlvolle Floorlamp, Ambient light en Moodlight. De laatste twee zijn perfect geschikt voor op sidetables of als nachtlamp. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op bij Calex. Komend kwartaal staan er zeker nog vijf productlanceringen in de planning.

De allernieuwste indoor items

Bekijk ze hier

Creators of limitless solutions

Calex staat bekend als sfeermaker met de slogan: Makers van sfeerlicht. Met de smart collectie heeft Calex er een schepje bovenop gelegd. Voortaan zal het merk de Smart collectie aanprijzen als Creators of limitless solutions. Hiermee speelt Calex in op de veelzijdigheid van de producten en de letterlijk eindeloze slimme oplossingen die deze artikelen kunnen bieden. Een compleet slim ecosysteem, eenvoudig te installeren, aantrekkelijk geprijsd, aangestuurd door één gratis app.

Lookbook

De gehele collectie is samengevoegd in het Calex Smart Lookbook welke afgelopen week is gelanceerd. Maak kennis met alle items in sfeervolle setting zoals men dat gewend is van Calex.

Bekijk hier het lookbook

Meer inspiratie: