Inspiratie

Spot on: Haal je stroomloze lichtpuntjes in huis

Wie kent het probleem niet, donkere plekken in huis zonder stroompunten in de buurt om de ruimte bij te lichten. Precies voor dit probleem heeft Calex lichtoplossingen ontworpen die werken op (oplaadbare) batterijen of zonne-energie.

Kastverlichting

Deze pucklights met afstandsbediening zijn ideaal voor onder je keukenkastjes of als bijverlichting in een kledingkast. Voor wie zoekt naar een energiezuinigere oplossing; deze collectie bevat ook een oplaadbare pucklight en cabinet light. Je bevestigt ze eenvoudig via de meegeleverde 3M tape of magneetjes. De Cabinet Light heeft zelfs een haak die je bijvoorbeeld aan een kledingroede kan hangen. Kleding uitzoeken in het donker is met deze items verleden tijd.

Gang verlichting

Speciaal voor donkere gangen of trappen(huizen) is de indoor Sensor Up & Downlight ontworpen. Wanneer deze beweging detecteert met de ingebouwde sensor zal deze aan gaan en gedurende 20 seconden blijven branden. Doordat deze lamp alleen batterij verbruikt als het beweging detecteert en aan staat, gaan de batterijen in dit item lang mee.

Accentverlichting

De oplaadbare 1,5 meter lange ledstrip is perfect geschikt als accentverlichting voor onder een bed, bank of ander groot meubelstuk. Bevestig de ledstrip met magneet of 3M tape aan een oppervlakte. De movement sensor zorgt ervoor dat het licht alleen aan gaat als er beweging wordt gedetecteerd. Op deze manier verbruikt het alleen stroom als het ook echt nodig is.

Tuinverlichting

De compacte Motion sensorlight en Ceiling light bevestig je eenvoudig met schroeven aan de gewenste oppervlakte en werken op batterijen. De Outdoor Solar items zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de tuin of op je balkon. Hang ze tegen een schutting of gevel met de meegeleverde schroeven en geniet van het veilige gevoel van lampen die aanspringen bij beweging zónder dat je vast zit aan vaste stroompunten. Doordat deze items werken op zonne-energie is dit een zeer energiezuinige lichtoplossing voor buiten.

Shoppen maar!
Meer inspiratie: