Smart

Safety first: 5 voordelen van een Calex Smart Camera in huis

Voel je veilig en hou vanaf nu thuis alles in de gaten. Binnen of buiten, de Smart Home camera’s van Calex maken het mogelijk. Maar wat zijn nou precies de voordelen? Wij leggen het je uit!

1. Verbinding via wifi

Het enige wat je nodig hebt om je camera te activeren is wifi (2.4HGZ netwerk), de gratis Calex app en een smartphone of tablet. Na super eenvoudige installatie check je overal en altijd wat er thuis te zien is. Dus ook als je niet thuis bent, maar wel verbonden bent met een ander wifi- of mobiel netwerk.

2. Uitstekend beeld

Uiteraard mag je HD-beeldkwaliteit van onze camera’s verwachten. Met een resolutie van 1920×1080 is inzoomen op details geen enkel probleem en blijft het beeld altijd van hoge kwaliteit. De kijkhoek van deze camera’s is maximaal 110 graden. Zodra het donker wordt schakelen de camera’s automatisch over op HD nightvision.

 

Bij Calex is er altijd iets te kiezen. Zo hebben we een mini-camera voor binnen en een monteerbare en waterbestendige camera voor buiten.

Calex Smart camera's

voor buiten en binnen

 

3. Binnen

De mini-camera is klein van stuk en kan daardoor uitstekend weggewerkt worden in je interieur om niet op te vallen. Zowel overdag als ’s nachts, hoef je niets meer te missen van wat er thuis allemaal gebeurt.

 

4. Buiten

De buitencamera kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Belangrijk is wel om deze op hoogte te plaatsen zodat er een goed overzicht van de hele ruimte/oppervlakte ontstaat. Onderscheidend aan deze camera is de waterbestendigheid en monteerbare voet.

 

5. Gratis Calex app

In de gratis Calex app kan je de camera naar eigen wens verder personaliseren.

  • Heb je meer camera’s van Calex? Zet ze in de app in een split screen voor een compleet overzicht.
  • Stel bewegingsmelders in op bepaalde tijden of de hele dag en ontvang meldingen op je telefoon of tablet als er beweging wordt gedetecteerd met screenshots van wat er is gedetecteerd.
  • De tweezijdige audiofunctie maakt het mogelijk om met het thuisfront te communiceren en beeld met geluid op te nemen.
  • Sla screenshots en video opnames direct op je filmrol op. Zonder SD kaart overschrijft het beeld zichzelf met nieuw beeld. Met SD kaart kan je beeldmateriaal bewaren totdat de kaart vol is en/of het tijd is voor een back-up van de beelden.

Kortom een smart camera in huis maakt dat je ondanks je drukke leven toch alles in de gaten kan houden en een veilig gevoel geeft. Benieuwd naar nog meer accessoires om het je thuis nog makkelijker en comfortabeler te maken? Met deze smart items krijg je geheid de smaak te pakken!

Meer inspiratie?