Favorieten

Ontmoet het Calex Experience team!

De dames uit het Calex Experience team weten als geen ander hoe je het thuis gezellig maakt. Ieder in haar eigen stijl. Bohemian, Industrieel, Classy, Chic. Samen kan dit team iedereen voorzien van inspiratie voor de woning. 

 

Yvonne

Hi, Ik ben Yvonne en woon samen met mijn partner al jaren in de stad van mijn hart, Rotterdam! Mijn woonstijl is luxe-industrieel, met veel staal, glas, hout, beton en natuurlijk veel Calex lampen die het geheel afmaken.

Mijn favoriet uit de Calex collectie is de Titanium XXL Serie, met als allermooiste model; de Paris. Dat is dan ook mijn kadotip voor de feestdagen.

 

Yvonne's Kadotips

Bekijk de andere favorieten uit deze serie

 

 Marianne

Hallo ik ben Marianne. Samen met mijn vriend, zoon en hond Buddy woon ik in Rotterdam. Ben ook echt een Rotterdamse! Mijn woonstijl is licht met stijl, maar vooral gezellig en warm. Mijn favoriete plek in huis is de keuken. Tafel gedekt, haardje aan..

Mijn kadotip is de XXL Smart serie in het goud. Installeer eenvoudig met de Calex app en bestuur ze via WiFi. Met deze lampen maak je het deze feestdagen extra gezellig in huis.

Marianne's Kadotips

Bekijk de andere favorieten uit deze serie

 

Esther

Hi ik ben Esther, en woon met mijn dochter in Berkel en Rodenrijs. Mijn woonstijl omschrijft zich het beste als urban-chic. Warm, zacht, glamour, overdadig luxueus, maar ook tijdloos. Mijn favoriete plekje in het huis is mijn diepe loungebank waar ik in de avonden graag lekker languit lig met mijn drie hondjes en een goed glas wijn.

Mijn kadotip voor de feestdagen is de Colors Elégance Marron serie. Deze lampen hebben een super mooie warme kleur en zijn echte eyecatchers waar je zo ook hangt in huis. 

Esther's Kadotips

Bekijk de andere favorieten uit deze serie

 

Monica

Hi, Ik ben Monica en ik woon met mijn Franse Bull, Frankie, in Rotterdam. Mijn woonstijl omschrijft zich het beste als Bohemian. Kleurrijk, Rotan met een vleugje print. Mijn favoriete ruimte in huis is de keuken. Ik probeer graag nieuwe gerechten uit en kook vaak voor mijn vriendinnen.

Mijn kadotip voor de feestdagen is de XXL Gold Alicante in een houten tafelblokje. Leuk voor op je nachtkastje of een mooie dressoirkast.

Monica's Kadotips

Bekijk de andere favorieten uit deze serie

 

 

Julia

Hi, mijn naam is Julia! Ik woon samen met mijn familie in Bergschenhoek. Ik hou van een gezellige sfeer in huis, niet te strak, warme kleuren en fijn gedimd licht. Mijn woonstijl omschrijf ik als Classy Chic. Mijn favoriete ruimtes in huis zijn mijn slaapkamer en badkamer.

De Rada set, bestaande uit drie Rada’s in drie verschillende maten met bijpassende lamphouders, is mijn absolute favoriet om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Waar je ze ook neerzet, staan ze leuk. Bij mij staan ze in de badkamer!

Julia's Kadotips

Bekijk de andere favorieten uit deze serie

 

Meer inspiratie: