Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Voor iedereen die zoekt naar een beetje extra gezelligheid deze feestdagen, denk dan eens aan je verlichting! Lampen zijn super bepalend voor de sfeer in huis. Calex heeft feestelijke sfeermakers voor elke woonstijl. Wij lichten er een aantal voor je uit!

Chique

Voor wie houdt van de mooie en glimmende dingen in het leven zal zeker zwichten voor de XXL Special lampen. Deze Champagne Organic Evo lampen kleden een ruimte helemaal aan, zelfs als ze uit staan. Door de spiegelende coating krijgt het licht een extra warme en stijlvolle uitstraling. Perfect geschikt voor gezellige diners. Installeer een Calex muurdimmer en maak het extra sfeervol!

De XXL Special lichtbronnen

Bekijk de andere favorieten in deze serie

Eclectisch

Met de Calex Metallic Opal Colors kunstwerkjes in huis zit je er dit jaar tijdens de feestdagen warm en sfeervol bij. Draai ze in een bestaand lichtpunt of ga los en creëer een hele nieuwe plek voor deze lampen. Dat verdienen ze! Geen lamp uit deze serie is hetzelfde, dat maakt ze extra bijzonder. Door de mix aan kleuren kan deze lamp in heel veel stijlen verwerkt worden en voegt het absoluut een eclectisch tintje toe.

De Colors Special lichtbronnen

Bekijk de andere favorieren in deze serie

Industrieel

Warme en neutrale kleuren in huis zorgen voor een stevige basis in ieder huis, maar wie daar deze feestdagen een industriële topper aan toe wil voegen zit met de Colors serie helemaal goed. De Colors Moonstone Black lampen brengen sfeer naar een nieuw niveau met het glas dat naadloos overloopt van zwart naar helder. Hangend boven de tafel, in een tafelblokje op je dressoirkast of in een stalamp. Met deze lampen in huis kan alles!

De Moonstone Black lichtbronnen

Bekijk de andere favorieten in deze serie

Scandinavisch

Is rustig, licht en subtiel meer jouw stijl? Dan ga je zeker voor een Scandinavische look deze feestdagen. De veelzijdige Fusion Sundsvall lampen in Titanium, Gold en Frosted kleur shinen in elk interieur, maar ook zeker in dat van jou. Door het heldere glas aan de buitenzijde en subtiel gekrulde filament is dit de perfecte blikvanger voor boven je feestelijk gedekte eettafel.

De Fusion lichtbronnen

Bekijk de andere favorieten in deze serie

Smart

Maak het jezelf extra makkelijk tijdens de komende feestdagen door een of meerdere van deze smart accessoires bij jou thuis te installeren. Automatiseer bijvoorbeeld je kerstverlichting in de boom met de Calex Powerplug of Calex Powersocket en voorkom dat je zelf elke dag op de knieën achter de boom moet kruipen om de lampjes aan en uit te zetten. Bedien ze met gemak op afstand met je telefoon of de Calex afstandsbediening.

De Smart Home Producten

Bekijk de andere favorieten in deze serie

Meer inspiratie: