Inspiratie

Nieuw voor alle mama’s: Calex Smart Aroma Diffuser

Speciaal voor alle mama’s, op welke manier dan ook, introduceert Calex nu de Smart Aroma Diffuser. Op de valreep voor Moederdag, maar uiteraard ook leuk voor verjaardagen, jubilea of andere feestelijke gelegenheden. Mocht je hem stiekem toch voor jezelf willen houden, vinden wij dat ook meer dan logisch. Deze veelzijdige diffuser is dé oplossing voor geurtjes in huis, biedt ontspanning en sfeer en levert een verbetering van de luchtkwaliteit in huis op.

 

Een lekkere geur in huis

Wie is er nou niet dol op een huis dat lekker ruikt? Voeg een paar druppels van je favoriete etherische olie toe aan het waterreservoir en geniet van de werking. Afhankelijk van welke olie je gebruikt kan dit apparaat verschillende positieve werkingen op je lichaam te weeg brengen. Van ontspannen wegdromen in bad tot juist een verbetering van je concentratie op de werkkamer, met deze diffuser kan je alle kanten op.

 

Werkt luchtzuiverend en verbetert de luchtkwaliteit in huis

Veel nieuwbouwhuizen zijn zo goed geïsoleerd dat dit soms een nadelig effect kan hebben op de luchtkwaliteit in huis. Met de diffuser verbeter je op eenvoudige wijze de luchtvochtigheid in je woning. Dit heeft een positief effect op de vochtbalans van je huid én de planten in de ruimte waar de diffuser geplaatst is. Ook als je woont in een ander type woning dan een nieuwbouwwoning zijn de voordelen van een diffuser absoluut het overwegen waard!

 

Stijlvol design mét lichtfunctie

Een natuurlijke vorm met licht hout én sfeerverlichting is precies wat je mag verwachten van dit product. Deze diffuser is gemaakt om gezien te worden en past daardoor op allerlei oppervlaktes. Kies voor warm wit licht of een gezellige kleur. Met je telefoon en de gratis Calex app kan je uit meer dan 100 kleuropties kiezen. Zo past de diffuser bij elke mood die je maar kan verzinnen. Het reservoir biedt ongeveer 8 uur plezier, afhankelijk van de ingestelde stand. Het schakelt zichzelf automatisch uit wanneer deze droog komt te staan. Niet alleen stijlvol dus, maar ook heel veilig!

 

Op afstand bestuurbaar en programmeerbaar

Wat deze Calex Smart Aroma Diffuser tot een echt musthave maakt is dat deze via WiFi met je telefoon te besturen is. Zo kan je op afstand met de gratis Calex app de diffuser aan/uit zetten of de kleur van het licht aanpassen. Zet bijvoorbeeld vanuit de supermarkt alvast de diffuser thuis aan. Thuiskomen rook nog nooit zo lekker. Maar er is meer! Stel de diffuser in op het ritme van jouw dag en programmeer timers en scenario’s voor optimaal comfort. Standaard wakker worden met het rustgevende effect van de diffuser op je nachtkastje en fris ochtendlicht? Alles is mogelijk!

 

CALEX moederdag kadotip

Voor de allerliefste mama's

 

Laat de smart functie je vooral niet afschrikken! In 3 simpele stappen is je Aroma diffuser klaar voor gebruik. Dus.. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je (schoon)moeder, zus, vriendin, toffe collega op werk of elk ander soort powerwoman die je liefhebt, geef een Calex Smart Aroma Diffuser cadeau. Met dit cadeau maak je iedereen gegarandeerd blij!