Smart

Maak verschillende scenes aan in onze gratis Calex app!

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van technologie. In onze gratis Calex app kan je via een makkelijke weg verschillende scenes creëren. Door de verschillende automatiseringen, kan je jouw Calex Smart producten instellen voor ideaal wooncomfort. Een lekkere geur in huis of je buitenverlichting die automatisch aangaat als de zon onder gaat? Er is zoveel mogelijk! Lees snel verder voor de verschillende scenes in onze gratis Calex app!

1. Dat is andere thee

Thuiswerken is voor veel mensen tegenwoordig het nieuwe normaal. Met onze producten, kan je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken. Wat dacht je van automatische koffie of thee?
Combineer je waterkoker of je koffiezetapparaat met de powerplug of met de powersocket en bedien hem makkelijk vanaf je thuis kantoor. Schakel hem in via de app, typ je mailtje af en loop naar beneden. Tegen de tijd dat je bent aangekomen bij je waterkoker, zal je water warm zijn en kan je snel weer aan het werk!

2. Van lasagne naar lavendel

Wil je elke avond lekker koken met verschillende specerijen, maar niet de hele avond in de geur van het diner zitten? De Calex diffuser zorgt niet alleen voor een lekkere geur in huis, maar werkt ook nog eens luchtzuiverend! Koppel de smart diffuser aan de gratis Calex app, voeg je favoriete geur olie toe en stel via de tap-to-run makkelijk automatiseringen in. De diffuser zal aangaan op de ingestelde tijd, bijvoorbeeld een uur na het dineren. Hierdoor zal de geur niet lang blijven hangen en kan je genieten van je eigen gekozen geur!

3. Follow the sun

Je tuin zojuist voorzien van onze gloednieuwe Smart Outdoor collectie, maar wil je er niet elke dag aan denken dat je de ondergaande zon in de gaten moet houden? Via de gratis Calex app kan je makkelijk de automatisering instellen voor de zon op- en ondergang. Stel de goede locatie in en tá-da! De lampen zullen nu zelf het werk doen. Ideaal voor lange zomer avonden in de tuin of juist de donkere ochtenden in de winter. De tijden van de zon op- en ondergang verschillenen natuurlijk van dag tot dag, maar met deze automatisering hoef je nergens meer aan te denken. Lees hier hoe je deze automatisering aan kan maken.

Calex Smart Outdoor

Bekijk ons smart outdoor assortiment

4. In geuren en kleuren

Een gezellig dinertje georganiseerd voor wat vrienden bij jou thuis? In de gratis Calex app kan je via ‘scene maken’ je lampen uit dezelfde groep helemaal instellen naar hoe jij wil. Je hoeft de scene maar één keer aan te maken en vervolgens kan je deze elk diner avondje gebruiken. Een beetje gedimd voor wat meer sfeer en gezelligheid. Doordat je de scene een naam kan geven, is deze makkelijk te onderscheiden van alle andere scenes die je kan (en natuurlijk wil) maken! Zo kan je er bijvoorbeeld ook één maken voor wanneer je thuis aan het werk bent. Zoek één keer de gewenste verlichting voor tijdens het werken en sla deze op. Deze zal je, net als je dinerscene, makkelijk terug kunnen vinden in de app.

5. Midden in de winternacht

Ondanks dat het pas oktober is en de feestperiode nog ver weg lijkt, gaat de tijd harder dan je denkt. Hoe ideaal zou het zijn om niet continu onder je kerstboom te kruipen in het donker om de kerstverlichting aan te zetten? Daarnaast hebben de meeste lichtsnoeren geen schakelaar en is het dus een kwestie van constant de stekker in en uit het stop contact te doen. Combineer je lichtsnoer met onze powerplug en stel hem via de automatiseringen zo in, dat hij aan gaat als je thuis komt van een lange dag werken. Niks is gezelliger dan in een verlicht huis thuis te komen, toch?

6. Daar zit muziek in!

Tijd voor een feestje! Via de muziekfunctie maak je van elke woonkamer een ware discotheek. Schakel de muziekfunctie in op je telefoon en je lampen met RGB functie zullen het ritme hiervan herkennen. De lampen zullen mee dansen net zoals de gasten! Stel de muziek functie gemakkelijk in via de app. Sta vervolgens alle rechten toe die in de pop-up verschijnen, zodat de Calex app de muziek kan horen. De functie zal weer uitgaan wanneer je de lamp uitschakelt. Als je de lamp na het feestje weer aanzet, zal de muziekfunctie niet doorgaan.

7. Ik hoor je wel, maar ik zie je niet

Je kent het vast wel. Je komt laat thuis en je sleutels zijn nergens te vinden in je tas. Je hoort ze wel rinkelen, maar je kan ze nergens vinden. Hoe handig zou het zijn als je buitenverlichting aangaat zodra jij aan komt lopen? Daar hebben wij een oplossing voor!
Wanneer je de Calex bewegingssensor combineert met je buitenverlichting, zal deze aan gaan wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Via automatiseringen is dit gemakkelijk in te stellen. Ben je benieuwd hoe? Je leest het hier!

Meer inspiratie: