Smart

Maak je niet-smart items, smart!

Smart verlichting, het is niet meer weg te denken uit onze huishoudens. Met de Mini Smart Camera creëer je een veilige omgeving en met de smart verlichting kan je jouw huis sfeervol maken voor elke gelegenheid. Daarnaast is smartverlichting ook ideaal wanneer je laat thuis komt, met de app kan je makkelijk de verlichting binnen alvast aanzetten zodat je niet in een donker huis thuis komt.

Maar wat doe je met verlichting en producten die niet smart zijn, maar je wel smart zou willen maken? Daar bieden wij de perfecte oplossing voor! Een tijdje geleden introduceerde wij al de Powerplugs en de Powersocket. Met het uiterlijk van normale stekkerdozen, passen zij in elk interieur. Door de nieuwste smart technologie, zijn zij ideaal voor in elke ruimte!

 

Maak je items smart

Bekijk hier de powerplug en powersocket

 

Van niet-smart, naar smart!
We horen het je denken; wat doet zo’n powerplug of powersocket dan precies? Door niet slimme verlichting en producten met een powerplug te combineren, kan je dit op afstand bedienen. Het is ook mogelijk om timers en automatiseringen in te stellen. Ideaal om automatisch lampen in te schakelen als je laat thuis komt na een zomerse avond op het strand of een lange dag op werk. Daarnaast is het handig voor bijvoorbeeld kerstlichtjes die alleen gebruik maken van een stekkerblok. Doordat deze geen schakelaar hebben, kan je de verlichting alleen aan en uit zetten door elke keer het stekkerblok in en uit je stekkerdoos of stopcontact te halen. Door deze te combineren met een powerplug, kan je deze makkelijk besturen via de app. Tevens is dit ideaal, omdat je nu niet meer onder de boom hoef te kruipen om je lichtjes aan te zetten!

De app geeft een seintje naar de powerplug dat deze aan moet, waardoor de verlichting aan zal gaan.

 

Onze niet-smart producten

Maak deze smart met de powerplug of powersocket

 

Maar, wat doet de powersocket dan?
Dan hebben we ook nog de powersocket. Dit lijkt een reguliere stekkerdoos, maar deze heeft zelfde smartfunctie als de powerplug. Installeer de powersocket in de app en bedien deze op afstand. We hebben allemaal wel eens getwijfeld of we het strijkijzer hebben uitgezet, toch? Via de app kan je bijvoorbeeld op je werk, makkelijk zien of de powersocket nog stroom geeft of niet. Wel zo’n veilig idee nu we eindelijk weer lekker op locatie mogen werken!

Er is nog meer!
Ook voor de powersocket is het mogelijk om automatiseringen aan te maken in de app. Nu we ook weer langzaam aan op vakantie mogen, kan je instellen dat je lampen op een bepaalde tijd in te schakelen. De buiten wereld zal op deze manier denken dat er nog steeds geleefd wordt in huis.
Alle stopcontacten zijn los of als groep te besturen via de app en door de USB functie, heb je enkel nog een snoer nodig om bijvoorbeeld je telefoon op te laden!

Combineer de powersocket en powerplug met je opladers, adapters, stijl- en krultangen en huishoudelijke apparaten voor optimaal smart wooncomfort!

Meer inspiratie: