Inspiratie

Kleur toevoegen aan je interieur, zó doe je dat!

Het zal je verbazen hoe snel je de sfeer in huis kan veranderen met kleur. Een voor de hand liggende keuze is daarom om de muren te voorzien van de meest prachtige kleuren of kleurrijke kunst en posters. Verlichting kan nu ook aan dat rijtje toegevoegd worden met de lampen uit onze Colors serie.

Mega Metallics

Voor wie een uitgesproken smaak heeft of simpelweg houdt van bijzondere dingen in het leven is de specials lijn enorm geschikt. De metallic kleuren spiegelen de ruimte om zich heen en ondanks de flamboyante coatings is het licht huiselijk en intiem.

Getoonde lampen

Nu te koop

Think Pink

Geef je interieur een kleurrijke boost met deze roze beauty’s. Deze lampen geven warm en sfeervol licht zoals je dat van Calex mag verwachten. Voeg voor extra effect een aantal roze details toe aan je interieur en klaar ben je.

Getoonde lampen

Nu te koop

Jungle Green

Ons hartje gaat sneller kloppen van deze trendy groene lampen. Zowel staand als hangend zijn deze modellen stuk voor stuk geweldig. Op zoek naar gegarandeerde eyecatchers voor in huis? Zoek niet verder en stop ze in je winkelmandje.

Colors Emerald Green Avesta boden & Kiruna boven tafel

Getoonde lampen

Nu te koop

Back in Black

Voor een moderne look in je interieur kies je voor de Moonstones! De kleur van het glas loopt van donker naar licht en geeft hierdoor een uniek effect aan het licht. Met deze kleur in je interieur kan je alle kanten op in je styling. Alles past erbij!

Getoonde lampen

Nu te koop

Out of the Blue

De fris blauwe modellen versterken de kleuren in de ruimte en maken er een stijlvol geheel van. Met deze eyecatchers steel je thuis geheid de show.

Getoonde lampen

Nu te koop

Meer inspiratie: