Smart

Klaar voor de lente met Calex Smart Outdoor

Nu het zonnetje weer vol onze woonkamers in straalt vliegen de lente vibes ons om de oren. Hoog tijd om je tuin, terras of balkon in orde te maken. Maak er een plek van om te ontspannen en genieten met de Calex Smart Outdoor collectie. Wij leggen je uit hoe je dat doet.

Geen groene vingers, toch gezellig

Pimp je schutting, verlicht je tuinpad of highlight de mooiste buiten elementen met de verschillende slimme wandlampen, tuinspots en ledstrip. Met deze items maak je het buiten écht gezellig, zonder groene vingers. Ook voor security heeft de outdoor collectie een goede sensor lamp.

CALEX Outdoor Musthaves

Voor een slimme en energiezuinig verlichte tuin

Alles-in-1-app

Ongeacht de grootte van de tuin of het aantal geplaatste items, deze producten zijn allemaal met elkaar verbonden en te beheren vanuit dezelfde gratis Calex app die je gebruikt voor de bestaande Calex Smart producten. Ervaar een volledig geïntegreerd slim systeem dat is gebaseerd op het Bluetooth Mesh Protocol. Let op! Om de Outdoor collectie optimaal in te kunnen zetten is de uiterst betaalbare Calex Link nodig. Deze plaats je binnen in een stopcontact en deze zorgt vervolgens voor een uitstekende verbinding van de outdoor items.

Lekker kleurrijk

Verlicht je tuin met warm wit licht of kies uit 100+ kleuropties die bij jouw stemming passen. Zowel de spots als de wandlampen hebben een RGB multicolor functie. Ook de ledstrip kan eenvoudig van warm wit naar gekleurd licht switchen. Stel door Calex vooraf ingestelde scenario’s in en geniet van ademend licht, licht dat langzaam van kleur verandert, maar er is meer. Veel meer.

Energiezuinig!

In je tuin valt vaak ook nog veel winst te behalen op het gebied van energiebesparing. Laat bijvoorbeeld de verlichting de zonsopkomst en -ondergang van jouw locatie volgen en bestuur eenvoudig via de gratis Calex app. Uiteraard zijn ook al deze items met timers in te stellen én zijn ze dimbaar. Kortom; Maak je buitenleven slimmer, energiezuiniger en gezelliger met de Calex Smart Outdoor collectie.

Meer inspiratie: