Smart

Feest vanaf de bank mee met het Eurovision Songfestival

#OPENUP met de Calex SMART Multicolors

We zitten momenteel vanuit Rotterdam middenin de Songfestival madness. In 1 woord.. Genieten! Geen kaartjes kunnen bemachtigen om er live bij te zijn? Wij hebben iets om het thuis extra speciaal te maken tijdens de halve finale vanavond en het finale eindspektakel zaterdag avond.

#openup je woonkamer met de nieuwste muziekfunctie in onze RGB/Multicolor producten. Hiermee kan je de kleur van je lamp laten veranderen op de maat van de muziek die wordt afgespeeld. Perfect dus voor alle thuisconcerten, spektakelshows en huisfeestjes!

*De nieuwe functie is een update in de gratis Calex app. Bij reeds geïnstalleerde producten: koppel opnieuw de multicolor lamp aan de app om deze functie te kunnen activeren. Bij nieuwe producten: deze functie is direct zichtbaar na het koppelen. *Let op: Deze functie werkt alleen bij de Calex Multicolor lampen.

Nog geen Calex Smart Multicolor lampen in huis?

Haal deze week nog snel je Calex Smart RGB producten in huis en oefen alvast met de muziekfunctie zodat je zaterdag gelijk in feestelijke sfeer de finale kunt kijken.

Calex SMART Multicolor collectie

Helder werklicht, gedimd gezellig licht of RGB-kleur licht, deze producten kunnen het allemaal!

Meer inspiratie: