Smart

Extra lang buiten: Met deze tips verlicht je je tuin op een slimme manier

Samen met familie of vrienden heerlijk nazomeren in de tuin, op het terras of op het balkon. Reden genoeg om het daar extra gezellig te maken. Ontdek deze 5 simpele tips om je tuin met behulp van de nieuwe 24V Outdoor serie slim uit te lichten en het zo ook buiten nóg sfeervoller te maken.

1. Licht je tuin goed uit

Licht je favoriete voorwerpen in de tuin uit met behulp van de nieuwe tuinspots. Kleur bijvoorbeeld een boom of een schutting in een van de 100+ kleuropties die bij de stemming passen. Of verlicht je tuin in warm wit licht. Deze slimme LED spots bedien je via de gratis Calex app en zorgen voor een sfeervol geheel in je tuin.

2. Maak je paden zichtbaar én sfeervol

Verlicht je paden gemakkelijk met de 24V ground spots, path lights of garden posts. Zorg dat de paden in je tuin goed zichtbaar én sfeervol uitgelicht zijn om zo de optimale sfeer in je tuin te creëren. Deze lichtpunten hebben een kabel van 13 meter lang en een normale stekker, wat er voor zorgt dat deze lampen gemakkelijk te installeren zijn.

3. De energiezuinige en praktische Solar producten

Deze Solar smart producten zijn voorzien van een zonnepaneel en hoeft dus niet op het stroomnetwerk aangesloten te worden. Daarom zijn ze overal gemakkelijk te plaatsen en bovendien energiezuinig. Deze RGB lampen zijn bedienbaar via de gratis Calex app én kunnen worden geactiveerd door de ingebouwde bewegingssensor.

 

 

4. Maak je tuinfeest compleet

Geef je een feestje in de tuin? Maak de sfeer in de tuin compleet met de Smart Outdoor Party String light. Deze feestelijke lampjes kunnen je tuin in meer dan 100 kleuren verlichten, of geven een aangenaam warm wit licht. Verlicht de hele slinger in dezelfde kleur of bedien elke lamp individueel met de Calex app. Ook is het mogelijk de muziekfunctie in de app te gebruiken. Door deze modus in te schakelen kleuren de lampen mee op het ritme van de muziek die wordt afgespeeld. Zo maak je je tuinfeest nog nét iets gezelliger.

5. Verbind je outdoor verlichting met de Calex Link

Alle Smart Outdoor items werken met behulp van de Calex Link. Dit is een Bluetooth Mesh hub die gewoon in het stopcontact steekt. In de meeste gevallen is het Wi-Fi bereik in de tuin niet sterk genoeg om alle smart lampen te kunnen bereiken. De Calex Link maakt verbinding met de Wi-Fi (2.4 GHz) en verspreidt deze via Bluetooth naar minstens 1 device in de tuin. De lampen in de tuin verbinden dan met elkaar, zodat ze allemaal bedienbaar zijn met de gratis Calex app.

Zonder deze hub kan je je Smart Outdoor verlichting niet bedienen, dus zorg dat je deze uiterst betaalbare Link in huis hebt!

 

 

Meer inspiratie: