Inspiratie

5x voorjaarstrends: Maak je interieur up-to-date én sfeervol met deze 5 voorjaarstrends

Op zoek naar een frisse look in huis? Calex heeft sfeerverlichting die elke huisstijl écht afmaakt. Deze lampen passen perfect in de nieuwste woontrends van 2022. Wij verzamelden de vijf voorjaarstrends die jouw interieur compleet en extra sfeervol maken.

1. Zacht & zomers

Kies voor een rustige, dromerige sfeer met de blauwe Avesta en Boden uit de Colors serie. Deze zijn goed te combineren met zandtinten en een wit interieur. Ze sluiten perfect aan bij een rustig kleurenpalet en helpen zo de perfecte sfeer in huis te creëren. Omdat deze lampen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn kan je kiezen voor een andere kleur of een combinatie van meerdere kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

CALEX Colors

Organische vormen in trendy kleuren

2. Natuurlijk stoer

Haal een landelijke stijl in huis met de Pulse serie. De amberkleurige Dijon en Metz passen perfect in een stoer interieur dat bestaat uit meubels gemaakt van natuurlijke materialen. Plaats deze lampen bijvoorbeeld in onze zwarte tafelarmaturen of hang ze op aan een pendule aan een van de multi cord sets. Op een dressoir of op een salontafel; de Pulse serie is onmisbaar voor je stoere country interieur!

CALEX Pulse

Stoer en onmisbaar

3. Scandinavische natuur

Organische vormen en een flinke knipoog naar de Zweedse natuur. Maak je Scandinavische inrichting compleet met de Arctic serie. Deze witkleurige lampen passen ideaal bij een pastelkleurig interieur met veel natuurlijke materialen. De lampen uit de Arctic serie zijn gemaakt voor deze stijl. Hang ze boven de eettafel aan een keramisch witte pendule of combineer een aluminium pendule met een wit koord voor een meer industriële look. De Karlskoga, Motala, Sala en Kumla zijn een geweldige aanvulling op je interieur!

CALEX Arctic

Organisch wit

4. Kleurrijke elegantie

Geef je interieur een boost met de kleurrijke modellen uit de Colors serie. Voeg warmte en karakter toe met de marron gekleurde lampen. Deze zijn goed te combineren met designmeubels van luxe materialen. Deze kleur komt mooi uit op een donkere houten tafel of dressoir, helemaal in combinatie met zwart U-Line tafelarmatuur.  Maak je warme interieur compleet met de bourbon achtige Boden, Kiruna en Avesta.

CALEX Colors

Kleurrijk en elegant

5. Urban gris

Donkere stijlvolle tinten en een vleugje Franse allure. Maak de elegante stijl in je huis af met de Titanium XXL serie. Deze lampen met spiegelachtige titanium coating brengen je interieur naar een hoger en stijlvoller niveau. In combinatie met een zwarte pendule zorgen deze lampen met zwart en donkergrijs meubilair voor een complete urban look.

CALEX XXL Titanium

Stedelijk stijlvol

Meer inspiratie: