Events

500 lichtpuntjes starten 11 september aan de Amstel Gold Race!

Zeg je fietsen, zeg je Amstel Gold Race. In september is het weer zover. Dit jaar met een heus vrouwenteam onder leiding van Leontien van Moorsel, Wendy van Dijk en Anouk Smulders. Calex is trotse co-sponsor van dit initiatief van deze vrouwenverbinders en laat zelf ook een lichtpuntje meefietsen. Namelijk; Powervouw én Marketingcollega, Bobby van der Boor! Zij zal zaterdag 11 september ook op de racefiets stappen en 100km over de Limburgse heuvels ploeteren om samen met de 499 andere vrouwen over de finish te crossen.

Sportieve uitdaging

Er zijn verschillende routes en afstanden uitgestippeld. Niet alles hoeft dus met de racefiets. Meefietsen met e-bike op een aangepast parcours is ook mogelijk. Leontien: ‘We willen echt alle vrouwen tussen de twintig en zeventig motiveren om op de fiets te stappen. ‘Het is ons doel om vrouwen te laten ervaren hoe lekker het is om te bewegen en hoeveel energie je daarvan krijgt.’ Waarom onze collega Bobby meedoet? ‘De beslissing om mee te doen was aardig impulsief en een sportieve uitdaging is het zeker, maar het gaat vast helemaal goed komen. Ik heb er zin in!’

 

Stralend middelpunt

De komende tijd zullen er op onze socials en die van de dames; interviews gedeeld worden met per powervrouw, twee sprankelende lichtpuntjes in de spotlights. De interviews zijn opgenomen in het sfeervol verlichte Calex Experience Center aan de Coolsingel in Rotterdam. Dé thuishaven van Leontien van Moorsel. Hou dus de komende tijd onze kanalen in de gaten voor de leukste nieuwtjes en interviews. Op de online platforms Wendyonline.nl en Graceandus.com kunnen vrouwen zich nog aanmelden om mee te doen!

Meer inspiratie: