Inspiratie

3x de mooiste nachtlampjes voor naast je bed

Calex zou Calex niet zijn als we niet de mooiste lampen hebben voor élk doel. Neem nou een gezellig nachtlampje als voorbeeld.

Gold fever
Met de XXL Organic Evo Gold in huis kan je eigenlijk niet fout gaan. Dit veelzijdige model met warme gouden finish staat super leuk in een pendule naast je bed. Met een haakje aan de muur en een stekker aan je snoer kan je écht sfeervolle bedlampjes maken. Kijk ook eens naar onze Creations lijn en stel zelf je pendule samen. Laat de kleuren uit je kamer hierin terugkomen of maak er een echte eyecatcher van. In elkaar zetten doe je in 6 simpele stappen!

5x XXL Gold

Bekijk de andere favorieten uit deze serie

 


Cool Gradient
De gradient moonstone lampen zijn perfect om in een blokje te draaien en naast je bed neer te zetten. Door het heldere glas aan de bovenzijde is het perfect geschikt om voor het slapengaan aan te zetten en nog even die paar pagina’s uit je favoriete boek van het moment te lezen. Genoeg licht en mooi om te zien!

5x Moonstone Black

Bekijk de andere favorieten uit deze serie

 

Mirror Mirror
Het zijn net spiegeltjes, de titanium lampen van Calex. Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar vooral de rondere modellen doen het goed als nachtlampje. Een klein beetje extra styling toevoegen is wat deze lampen in de slaapkamer voor je doen. Door het donkere glas wordt het licht compact en warm, wat maakt voor een gezellige sfeer in de slaapkamer.

5x Titanium

Bekijk de andere favorieten uit deze serie

 

Vergeet niet te dimmen!

Voor de beste sfeer op de slaapkamer installeer je gemakkelijk een dimmer op je lamp. Juist op de slaapkamer wil je niet altijd te fel licht en wil je kunnen variëren. Alle decoratieve Calex lampen zijn dimbaar zodat je gemakkelijk kan schakelen tussen feller er gedimd licht. Hoe je de dimmer gemakkelijk installeert hebben we ook al voor je uitgewerkt!

Meer inspiratie: