Inspiratie

10x de mooiste huizen met #calex

Kijk mee in de huizen van tevreden Calex klanten en laat je inspireren. Wij verzamelden de leukste instagram tags en voegden ze samen in deze top tien. We zijn erg benieuwd hoe onze lichtbronnen jouw interieur verlichten. Dus heb je onlangs een Calex-product gekocht? Deel je foto met ons op Instagram met de hashtag #calex en maak kans om ook uitgelicht te worden.

1. Wonen in een oude fabriek

In Utrecht staat het huis achter de instagram van @wonenineenoudefabriek en hier hangen de Moonstone Black Kiruna lampen in onze industrieel zwarte pendules boven de bar. De combinatie van lamphouders en lampen passen perfect bij het bijzonder stijlvolle interieur van deze oude fabriek. Wij zijn fan!

2. Stijlvol smart

Bij @crea_ria thuis staat de Smart floorlamp in de hoek naast de TV. Een perfecte plek voor deze stijlvolle lamp. Hij verlicht de hoek en maakt er een sfeervol geheel van. Stel de lamp in op muziekstand en laat het licht met je tv geluid of muziek meebewegen. Stel timers en scenario’s in met de gratis Calex app en bestuur de lamp eenvoudig via wifi met je stem. De opties voor deze lamp zijn eindeloos.

3. Eigen gemaakte pendule

Er valt genoeg te zien in het huis van @onsgavethuis, zo ook boven de eettafel! De XXL lampen met gold coating zorgen hier voor een warme en sfeervolle uitstraling. Wij vinden de combinatie van de gouden lampen en de messing fittings echt prachtig. Carol heeft een hele bijzondere pendule gemaakt. De witte bak waar de pendules uitkopmen zorgt dat je de kabels tussen de lichtpunten niet ziet. Zelf zo’n bak maken is super eenvoudig met een heel mooi eindresultaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @onsgavethuis

4. Bijzonder sfeervol

De lampen uit de XXL collectie hangen bijzonder sfeervol bij @huisnummer_elf. Door de spiegel-achtige coating straalt het licht meer naar binnen en krijgt het die mooie warme gloed. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor gezellige diners en andere sfeervolle momenten aan de eettafel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debbie (@huisnummer_elf)

5. Moonstone Black

In het bonte interieur van @Sabinelamet_interior_feed misstaan de Moonstone Black Avesta, Kiruna en Boden uit de colors serie zeker niet! Ze heeft de ronde plafondplaat met 3 pendules in het zwart boven haar tafel gehangen. De veelzijdige zwarte pendules passen uitstekend bij verschillende interieurstijlen. Geen lichtpunt precies boven je tafel? Drapeer net als Sabine je kabel van lichtpunt naar het ophangpunt en geniet van een mooie lichtbundel boven je eettafel.

 

6. Stalend middelpunt

De Giant Originals met E40 fitting stralen mooi boven de eettafel van @interieurbylien. Hang voor een speels effect de diverse modellen bij elkaar op verschillende hoogtes. De gold coating op de lampen zorgt voor een gezellige en warme uitstraling. Deze lampen hebben een hoge lumenwaarde, daarom adviseren wij bij deze lampen altijd een led dimmer te installeren.

7. Spiegeltje spiegeltje

Als de XXL Titanium lampen uit staan zijn het net spiegeltjes. Ze hangen als eettafel eyecatchers prachtig in het interieur van @interior.by.m. Doordat de lampen op verschillende hoogtes hangen krijgt de hele pendule een speelse look. Durf te variëren met verschillende maten en maak een pendule die perfect past bij jouw eigen stijl.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Interior by Marjolein (@interior.by.m)

8. Doe-het-lekker-zelf

De Colors élégance Boden in de kleur Marron hangt super leuk naast het bed bij @myhomeofzodiac thuis. Benieuwd hoe je ook zo’n tof hoofdbord kan maken? Thera heeft een stappenplan gemaakt hoe je dit bij jou thuis ook kan maken. Met de pendule boven het nachtkastje creëer je een verassende en stijlvolle nachtlamp. Met de creations serie kan je zelf de pendule samenstellen. Kies je koord en fitting en stem het af op je persoonlijke stijl.

9. Shine bright

De Crystal Nybro’s shinen in de werkkamer van @huiswaarts. Door het heldere glas is de lichtopbrengst van deze lamp erg goed toe te passen voor kantoren. We adviseren wel een dimmer te installeren zodat je makkelijk kan wisselen tussen bijlicht en werklicht. Naast de Nybros’ zijn er nog 4 modellen in de Crystals serie. Allemaal kristalachtig gevormd.

10. Kook jij of kook ik?

De Fusion Sundsvall lampen stralen in de keuken bij @huisnummer_19. Met deze lampen in je keuken wordt koken een feestje!

 

Meer inspiratie: